JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 57g62kcal4.5g9.4g0.3g1.2g
Chili paprika punainen15g5.9kcal0.3g1.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Kani 1485g2418kcal313.8g0g129.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g99g20kcal0g6.4g0g0g
Oliiviöljy 50g438kcal0g0g49.5g0g
Paprika punainen 201g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g18g4.5kcal0.1g1.5g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g139g42kcal0g0g0g0g
Vesi396g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6199kcal645.6g61g365g18.4g
Valittu annoskoko2500g3100kcal322.8g30.5g182.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1550kcal161.4g15.3g91.3g4.6g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386