Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1944g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 486g164kcal3.4g26.7g0.5g6.8g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g68g228kcal0.1g55.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g784kcal7g165g1.2g15.6g
Valittu annoskoko2500g392kcal3.5g82.5g0.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna1250g196kcal1.8g41.3g0.3g3.9g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081