Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus17g55kcal2g0.1g5.1g0g
Herne 427g294kcal21.6g39.9g1.7g13.2g
Vesi1707g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 341g756kcal59.7g0g58g0g
Suola, annos 3g8.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2209kcal166.6g80g129.6g26.4g
Valittu annoskoko2500g1104kcal83.3g40g64.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna1250g552kcal41.7g20g32.4g6.6g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061