Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 219g139kcal1.1g25.8g0.9g9.9g
Porkkana 581g190kcal3.6g32.3g1.2g14.8g
Peruna, vanha, kuorittu 475g361kcal8.9g73.6g0.9g4.7g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g192g725kcal58.3g111.7g5g4.6g
Grahamjauho 151g494kcal15.9g91.4g3.3g14.9g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 730g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g37g27kcal0.4g6.6g0.1g0g
Flora culinesse91g675kcal0g0g74.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5225kcal176.8g682.8g172.4g97.8g
Valittu annoskoko2500g2612kcal88.4g341.4g86.2g48.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1306kcal44.2g170.7g43.1g24.5g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237