Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 537g68kcal6g5.3g1.1g5.4g
Tomaatti, tuore467g95kcal2.8g17.8g1.4g6.5g
Tonnikala öljyssä 701g1330kcal190.1g0g63.1g0g
Kurkku, tuore280g28kcal1.7g4.7g0.3g2g
Kananmuna, keitetty 514g733kcal64.3g1.5g52.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4508kcal529.8g58.6g237.2g27.8g
Valittu annoskoko2500g2254kcal264.9g29.3g118.6g13.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1127kcal132.5g14.7g59.3g7g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751