Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Kukkakaali 444g107kcal8g9.8g1.3g10.2g
Pinaatti 139g19kcal2.2g0.6g0.4g1.8g
Paprika keskiarvo 111g32kcal1g4.8g0.4g2.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)167g18kcal1.8g1.8g0.3g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g222g62kcal1.3g13.2g0.4g5.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g444g90kcal2.7g16.9g1.3g6.2g
Vesi, vesijohtovesi 888g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.9g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g713kcal37g103g8.6g58.2g
Valittu annoskoko2500g357kcal18.5g51.5g4.3g29.1g
Annoskoko puolitettuna1250g178kcal9.3g25.8g2.2g14.6g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795