Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 358g2597kcal4.3g1.4g291g0g
Sokeri 487g1976kcal0g486.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 473g674kcal59.1g1.4g48.4g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g516g1753kcal12.9g427.8g2.6g10.3g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g14g1.4kcal0.2g0g0g12.2g
Leivinjauhe 29g50kcal1.5g10.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g92kcal0g22.7g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 29g7.6kcal0.9g0.9g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g573g1776kcal33.8g85.9g143.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17851kcal225.4g2074.4g970.4g45.2g
Valittu annoskoko2500g8926kcal112.7g1037.2g485.2g22.6g
Annoskoko puolitettuna1250g4463kcal56.4g518.6g242.6g11.3g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047