Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g146g1066kcal1.5g1.5g116.8g0g
Sokeri 124g504kcal0g124g0g0g
Kananmuna kuoreton 80g115kcal10g0.2g8.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 237g814kcal24.2g166.1g2.8g8.3g
Leivinjauhe 7.3g13kcal0.4g2.8g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%730g475kcal80.3g30.7g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 241g344kcal30.1g0.7g24.7g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml73g15kcal5.9g0g0.2g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 29g98kcal0g23.8g0g0.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g58kcal0g14.5g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g292g993kcal5.8g8.8g102.2g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 526g359kcal4.3g79.9g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9704kcal325g906g515.2g26g
Valittu annoskoko2500g4852kcal162.5g453g257.6g13g
Annoskoko puolitettuna1250g2426kcal81.3g226.5g128.8g6.5g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284