Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1146g1604kcal59.1g320.4g7.8g39g
Chorizo makkara, annos 100g764g1986kcal84g38.2g168.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)478g96kcal2.9g16.7g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)57g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 7.6g8.3kcal0.6g1.2g0g0.2g
Oliiviöljy 19g169kcal0g0g19.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g70kcal0.1g0.1g7.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g19g18kcal0.2g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7933kcal295.2g765.8g408.2g80.4g
Valittu annoskoko2500g3967kcal147.6g382.9g204.1g40.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1983kcal73.8g191.5g102.1g20.1g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332