Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g900g2249kcal153g0g179.9g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g257g836kcal36g1.3g77.1g0g
Paprika punainen 154g45kcal1.4g6.9g0.6g2.9g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g386g135kcal17.7g7.7g0.4g9.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g96g20kcal0.6g3.7g0.3g1.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g321g193kcal3.2g14.5g12.9g1.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)321g273kcal3.2g11.2g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7567kcal434.4g101.2g587.8g33.8g
Valittu annoskoko2500g3784kcal217.2g50.6g293.9g16.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1892kcal108.6g25.3g147g8.5g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393