Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g2336g3153kcal397g49g158.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g52g201kcal12.6g0g17.3g0g
Rypsiöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 33g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7890kcal819.4g98g485.8g0g
Valittu annoskoko2500g3945kcal409.7g49g242.9g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1973kcal204.9g24.5g121.5g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679