Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1923g1613kcal351g0g21.2g0g
Pekoni rasvainen 269g1012kcal32.3g0g99.6g0g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g19g1.9kcal0.3g0g0.1g16.3g
Kananmuna kuoreton 212g302kcal26.4g0.6g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5905kcal822g8.6g285.6g35.2g
Valittu annoskoko2500g2952kcal411g4.3g142.8g17.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1476kcal205.5g2.2g71.4g8.8g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900