Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)2246g5256kcal440.3g96.6g348.2g0g
Ruohosipuli, tuore225g61kcal3.1g8.5g1.3g2.5g
Mineraalisuola keskiarvo 16g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10840kcal887.2g211.6g721.4g5g
Valittu annoskoko2500g5420kcal443.6g105.8g360.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2710kcal221.8g52.9g180.4g1.3g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155