Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)413g331kcal78.5g0g1.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g258g723kcal49.1g0.1g56.8g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g775g1240kcal12.4g93g1.5g15.5g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g21g54kcal2.3g5g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1033g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4694kcal284.6g196.2g124g31g
Valittu annoskoko2500g2347kcal142.3g98.1g62g15.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1174kcal71.2g49.1g31g7.8g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455