Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1105g2250kcal197.8g0g163.5g0g
Linssi, punainen, Go Green553g1796kcal132.6g270.7g5.5g66.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g539g151kcal3.2g32.1g1.1g13.5g
Sipuli (kuorittu)276g75kcal3.6g13.3g0.6g4.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)28g72kcal3.6g3.3g5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8685kcal681.6g638.8g351.4g169.2g
Valittu annoskoko2500g4343kcal340.8g319.4g175.7g84.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2171kcal170.4g159.7g87.9g42.3g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122