Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)756g908kcal22.7g31g75.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu95g119kcal10.4g0.3g8.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.320g1119kcal42.5g217.3g7.7g12.1g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu208g262kcal22.9g0.6g18.7g0g
Tonnikala vedessä 567g593kcal127.3g0g8.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%161g450kcal46.6g4g27.3g0g
Katkarapu 189g129kcal27.3g0g2.1g0g
Oivariini, 7510g64kcal0.1g0.1g7.1g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g189g22kcal2g1.9g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7351kcal604.2g514.6g311.8g28g
Valittu annoskoko2500g3676kcal302.1g257.3g155.9g14g
Annoskoko puolitettuna1250g1838kcal151.1g128.7g78g7g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427842