Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1320g367kcal15.7g53.6g2.6g27.7g
Sokeri 112g456kcal0g112.1g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g176g55kcal0g17.6g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 880g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1769kcal32.6g368.8g5.2g55.6g
Valittu annoskoko2500g884kcal16.3g184.4g2.6g27.8g
Annoskoko puolitettuna1250g442kcal8.2g92.2g1.3g13.9g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227