RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 1378g1482kcal262.7g0g46.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.5g16kcal0.6g2.3g0.1g1.4g
Tilli, tuore 276g83kcal10.2g2.5g2.2g5.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 138g30kcal0.4g2.2g0g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 551g900kcal14.9g14.9g82.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g138g368kcal11.7g70.6g1.4g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5756kcal601g185g266.6g51.6g
Valittu annoskoko2500g2878kcal300.5g92.5g133.3g25.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1439kcal150.3g46.3g66.7g12.9g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489