Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1365g401kcal7.6g72.3g2.7g25.9g
Atria sika-nauta jauheliha 23%682g1842kcal116g0g156.9g0g
Sipuli (kuorittu)273g74kcal3.5g13.1g0.5g4.6g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Suola, annos 3g8.2g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g11g40kcal1.4g6.8g0.8g0g
Mustapippuri 5.5g15kcal0.6g2.1g0.2g1.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g123g1105kcal0g0g122.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7027kcal263.4g199.2g568.2g65.2g
Valittu annoskoko2500g3514kcal131.7g99.6g284.1g32.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1757kcal65.9g49.8g142.1g16.3g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428650