Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 175g574kcal18.5g106.3g3.9g17.3g
Vehnäjauho, sunnuntai518g1811kcal62.1g367.4g10.9g15.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)319g1178kcal44.6g175.2g25.5g35g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12g0g0.2g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 271g1099kcal0g270.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g764g642kcal8.4g139.9g3.1g13.8g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g319g2357kcal0g0g261.1g0g
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15435kcal270.6g2142.4g609g163.6g
Valittu annoskoko2500g7717kcal135.3g1071.2g304.5g81.8g
Annoskoko puolitettuna1250g3859kcal67.7g535.6g152.3g40.9g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099