Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g677g812kcal128.6g0g33.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g51g457kcal0g0g50.7g0g
Tomaattimurska 1353g398kcal7.6g71.7g2.7g25.7g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.8g
Valkosipuli 51g55kcal4g8.3g0.3g1.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g10g38kcal1.3g6.3g0.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.8g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3738kcal293.2g210.2g178.2g68.8g
Valittu annoskoko2500g1869kcal146.6g105.1g89.1g34.4g
Annoskoko puolitettuna1250g935kcal73.3g52.6g44.6g17.2g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070