Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 1769g11392kcal249.4g60.1g1079g309.6g
Vesi236g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g118g259kcal5.4g57.8g0.8g47.2g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g377g1162kcal0g290.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g25626kcal509.6g817g2159.6g713.6g
Valittu annoskoko2500g12813kcal254.8g408.5g1079.8g356.8g
Annoskoko puolitettuna1250g6407kcal127.4g204.3g539.9g178.4g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195