Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 90g29kcal0.6g5g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Fenkoli, annos 100g90g28kcal1.1g6.5g0.2g2.8g
Maa-artisokka 358g163kcal1.8g29.4g0.7g14.3g
Lehtiselleri 63g8kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g63g15kcal1.1g1.9g0.3g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 18g158kcal0g0g17.9g0g
Vesi1523g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 224g216kcal6.7g43.9g0.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1280kcal26g181.8g40.8g49.2g
Valittu annoskoko2500g640kcal13g90.9g20.4g24.6g
Annoskoko puolitettuna1250g320kcal6.5g45.5g10.2g12.3g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404