Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 326g465kcal40.7g1g33.4g0g
Sokeri 168g681kcal0g167.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai128g449kcal15.4g91.1g2.7g3.9g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 395g523kcal10.4g12.6g47.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl395g1343kcal7.9g11.8g138.2g0g
Sokeri 71g289kcal0g71g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g79kcal0g19.5g0g0g
Mansikka 987g459kcal4.9g82.9g2g18.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8610kcal159.6g922.6g447.4g45.4g
Valittu annoskoko2500g4305kcal79.8g461.3g223.7g22.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2153kcal39.9g230.7g111.9g11.4g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709