Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi446g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g899g539kcal13.5g116.8g0.9g8.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g45g40kcal1.3g1.6g3.1g0.3g
Purjoviipaleet rainbow 200g178g36kcal2.3g5.5g0g0g
Seiti x-tra714g571kcal121.3g7.1g7.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g293kcal0.4g0.4g32.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g178g607kcal3.6g5.4g62.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4171kcal284.8g273.6g211.4g16.8g
Valittu annoskoko2500g2086kcal142.4g136.8g105.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1043kcal71.2g68.4g52.9g4.2g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842