Neljän munan pannukakku

4 kananmunaa
5½ dl jauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 l maitoa
3/4 dl sulaa margariinia

Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.

Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.

Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)295g650kcal38.7g1.5g54.9g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g101g725kcal1g1g80.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1342g612kcal40.3g64.4g20.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai738g2583kcal88.6g524g15.5g22.1g
Sokeri 20g82kcal0g20.1g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9301kcal337.2g1222g342g44.2g
Valittu annoskoko2500g4651kcal168.6g611g171g22.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2325kcal84.3g305.5g85.5g11.1g
Arvot/100g100g186kcal6.7g24.4g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432908