Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 1110g783kcal3.4g2.2g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g888g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 80g33kcal0.5g1.8g0.9g2.2g
Appelsiini, kuorittu 422g199kcal2.4g37.5g1.3g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2028kcal12.6g83g4.4g22.2g
Valittu annoskoko2500g1014kcal6.3g41.5g2.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna1250g507kcal3.2g20.8g1.1g5.6g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076