Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g556g2224kcal133.4g8.3g183.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g139g539kcal45.9g0g39.5g0g
Ricotta, Castelli695g1181kcal90.3g17.4g83.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)417g667kcal11.3g11.3g62.5g0g
Kananmuna kuoreton 459g654kcal57.3g1.4g47g0g
Voi 139g1008kcal1.7g0.6g113g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g310kcal9.2g63.2g1.1g3.2g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13197kcal699.4g208.6g1060.2g9.4g
Valittu annoskoko2500g6599kcal349.7g104.3g530.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna1250g3299kcal174.9g52.2g265.1g2.4g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194