Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1676g1269kcal31.3g258.4g3.4g16.8g
Ruokakerma, Pirkka 10%670g804kcal19.4g30.2g67g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4288kcal109.4g600g142g40.6g
Valittu annoskoko2500g2144kcal54.7g300g71g20.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1072kcal27.4g150g35.5g10.2g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456