Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 226g501kcal39.6g0g38.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 396g902kcal75.3g0g67.4g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Lihaliemikuutio Maggi5.7g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Vesi566g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi96g337kcal5.8g73.1g1.6g2.2g
Kuohukerma,valio,2dl113g385kcal2.3g3.4g39.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen57g19kcal1.9g2.8g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 17g123kcal0.2g0.1g13.8g0g
Kaali, valkokaali849g179kcal10.2g28.9g1.7g17.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5016kcal276g233.8g328.4g45.8g
Valittu annoskoko2500g2508kcal138g116.9g164.2g22.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1254kcal69g58.5g82.1g11.5g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978