Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g705g143kcal4.2g26.8g2.1g9.9g
Basilika, tuore 66g18kcal2.1g0.7g0.5g1.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1090g1417kcal142.8g3.3g90.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl94g846kcal0g0g94g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 75g229kcal6.6g41.7g1.4g10.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen141g47kcal4.7g6.9g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %188g338kcal40.4g1.9g18.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g141g367kcal42.3g2.8g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6808kcal486.2g168.2g456.8g43g
Valittu annoskoko2500g3404kcal243.1g84.1g228.4g21.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1702kcal121.6g42.1g114.2g10.8g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202