Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g134g443kcal17.4g84.5g3.5g11g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)697g244kcal7g48.1g3.5g9.8g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g402g443kcal100.6g0g4g0g
Suolakurkku (Rainbow)179g54kcal1.4g10.6g0.2g0g
Paprika, punainen107g28kcal1g4.9g0.4g2.1g
Porkkana, tuore134g38kcal0.8g7.5g0.3g3.4g
Purjosipuli 89g21kcal1.6g2.1g0.2g1.9g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g447g447kcal11.6g21.5g35.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g8.9g23kcal1.1g1g1.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore40g10kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3612kcal291.2g387.2g99g62.4g
Valittu annoskoko2500g1806kcal145.6g193.6g49.5g31.2g
Annoskoko puolitettuna1250g903kcal72.8g96.8g24.8g15.6g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026