Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 918g958kcal205.9g0g13.8g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.1g0.8g6.8g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )186g93kcal1.1g22.3g0.4g1.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 266g202kcal5g41g0.5g2.7g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 266g352kcal7g8.5g31.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 160g200kcal17.6g0.4g14.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3842kcal483.8g183.8g123.6g21.6g
Valittu annoskoko2500g1921kcal241.9g91.9g61.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna1250g961kcal121g46g30.9g5.4g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341