Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 797g606kcal15g123.5g1.6g8g
Jauheliha, sika-nauta 590g1306kcal103.2g0g100.3g0g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka103g85kcal3.5g19.6g1g1g
Lihaliemi laimennettu 738g140kcal0g22.1g4.4g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g111g288kcal29.9g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4961kcal309.4g349.4g253g23.8g
Valittu annoskoko2500g2480kcal154.7g174.7g126.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1240kcal77.4g87.4g63.3g6g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978