Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 629g221kcal29.1g12.3g1.9g15.7g
Purjosipuli 252g58kcal4.6g6g0.5g5.3g
Sipuli (kuorittu)189g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g378g227kcal5.7g49.1g0.4g3.4g
Vesi881g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)14g36kcal1.8g1.7g2.5g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g157g441kcal29.9g0g34.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2065kcal147.2g156.4g80.6g55.4g
Valittu annoskoko2500g1033kcal73.6g78.2g40.3g27.7g
Annoskoko puolitettuna1250g516kcal36.8g39.1g20.2g13.9g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046