Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 452g1029kcal85.9g0g76.9g0g
Porkkanaraaste 200g415g112kcal2.5g22g0.8g10.4g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g25g168kcal0.1g0.1g18.6g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Kananmuna kuorineen punnittu276g348kcal30.4g0.8g24.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)314g267kcal3.1g11g22g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g176g686kcal51g3.5g51g0g
Vehnäjauho puolikarkea 204g700kcal20.8g142.9g2.4g7.1g
Tomaattimurska 502g148kcal2.8g26.6g1g9.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7005kcal398g429g396g58.6g
Valittu annoskoko2500g3503kcal199g214.5g198g29.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1751kcal99.5g107.3g99g14.7g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260