Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g217g848kcal0g213g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g2174g630kcal19.6g117.4g8.7g50g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2956kcal39.2g660.8g17.4g100g
Valittu annoskoko2500g1478kcal19.6g330.4g8.7g50g
Annoskoko puolitettuna1250g739kcal9.8g165.2g4.4g25g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325