Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 674g1532kcal128g0g114.5g0g
Tomaattimurska 1633g480kcal9.1g86.5g3.3g31g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g20g137kcal0.1g0.1g15.1g0g
Sokeri 10g41kcal0g10.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g163g457kcal31g0g35.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5295kcal336.4g193.6g337.6g62g
Valittu annoskoko2500g2648kcal168.2g96.8g168.8g31g
Annoskoko puolitettuna1250g1324kcal84.1g48.4g84.4g15.5g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425