Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 554g1776kcal148.3g0g132.6g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Makaroni, tumma 554g1992kcal74.8g364g16.6g32.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g173g485kcal32.9g0.1g38.1g0g
Tomaattipyree (Felix)139g111kcal4.2g22.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 305g435kcal38.1g0.9g31.2g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g693g90kcal10.7g10.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl14g35kcal1.7g0.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9883kcal623.2g802.2g444.6g67.8g
Valittu annoskoko2500g4942kcal311.6g401.1g222.3g33.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2471kcal155.8g200.6g111.2g17g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710