Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g679g136kcal12.2g14.9g2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow679g136kcal20.4g13.6g0g17g
Kesäkurpitsa272g46kcal1.1g6.8g1.6g1.9g
Juusto, Valio arkijuusto190g628kcal51.4g0g45.7g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g544g652kcal12.5g26.1g54.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g136g380kcal25.8g0g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3957kcal246.8g122.8g267g37.8g
Valittu annoskoko2500g1978kcal123.4g61.4g133.5g18.9g
Annoskoko puolitettuna1250g989kcal61.7g30.7g66.8g9.5g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207