Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 651g1076kcal109g0g71.6g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g553g376kcal8.9g73g1.1g4.4g
Porkkana, raaka, annos 100g338g95kcal2g19g0.7g8.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g55g66kcal1.4g3.3g4.9g0.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%215g236kcal5.8g5.8g21.5g0g
Voi 16g118kcal0.2g0.1g13.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 651g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai21g74kcal2.5g15g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4081kcal259.6g232.4g226.8g28.6g
Valittu annoskoko2500g2041kcal129.8g116.2g113.4g14.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1020kcal64.9g58.1g56.7g7.2g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264