Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 658g533kcal10.3g110.7g0.3g19.7g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g1316g1842kcal250g0g92.1g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Kananmuna kuorineen punnittu395g497kcal43.4g1.2g35.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5815kcal610.8g236.4g256.4g43.8g
Valittu annoskoko2500g2908kcal305.4g118.2g128.2g21.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1454kcal152.7g59.1g64.1g11g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440339