Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1016g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1422g4976kcal49.8g1151.7g14.2g42.7g
Kuivahiiva, annos 11g19g67kcal8.4g7.4g1.1g0g
Sokeri 10g41kcal0g10.1g0g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10768kcal116.4g2338.4g98.4g85.4g
Valittu annoskoko2500g5384kcal58.2g1169.2g49.2g42.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2692kcal29.1g584.6g24.6g21.4g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547