Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1014g851kcal11.1g185.5g4.1g18.2g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g338g2068kcal71.3g23.3g188.5g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g113g451kcal22.5g58.6g13.5g36g
Leivinjauhe 28g50kcal1.5g10.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 619g884kcal77.4g1.9g63.5g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g28g81kcal0g3.6g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g56g0.3kcal0g55.9g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti39g197kcal9.8g13.1g11.4g11.2g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g96g511kcal4.7g49.8g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10184kcal396.6g804.6g623.2g131g
Valittu annoskoko2500g5092kcal198.3g402.3g311.6g65.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2546kcal99.2g201.2g155.8g32.8g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520