Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g462g795kcal92.4g0g46.2g0g
Punajuuri 660g253kcal6.6g45.5g1.3g16.5g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 7.9g8.6kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 132g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Porkkana 198g65kcal1.2g11g0.4g5g
Ohrasuurimo 112g362kcal9.3g70.9g2.2g8.5g
Vesi, vesijohtovesi 396g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 264g89kcal8.1g12.9g0.3g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 165g269kcal4.5g4.5g24.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.3g20kcal0.7g1.3g1.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen13g5.3kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3827kcal250.6g311g154.4g64.6g
Valittu annoskoko2500g1913kcal125.3g155.5g77.2g32.3g
Annoskoko puolitettuna1250g957kcal62.7g77.8g38.6g16.2g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442363