J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g635g1048kcal127.1g0g63.5g0g
Makaroni ( tumma Torino )477g1668kcal85.8g281.1g18.6g28.6g
Kananmuna kuorineen punnittu175g220kcal19.2g0.5g15.7g0g
Milbona Maito rasvaton953g315kcal31.4g46.7g0g0g
Sipuli 143g43kcal1.8g6.9g0.3g2.4g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g64g292kcal0.3g0.3g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7275kcal538.8g686.6g261.6g64g
Valittu annoskoko2500g3638kcal269.4g343.3g130.8g32g
Annoskoko puolitettuna1250g1819kcal134.7g171.7g65.4g16g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750