Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 581g190kcal3.6g32.3g1.2g14.8g
Sokeri 332g1349kcal0g332.1g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g234g819kcal4g208.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 506g635kcal55.6g1.3g45.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 468g1606kcal47.7g327.7g5.6g16.4g
Grahamjauho 94g307kcal9.9g56.8g2.1g9.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g94kcal0g23.2g0g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g56g185kcal4.5g34.3g1.1g10.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 187g1325kcal0g0g149.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13086kcal252.6g2046.2g410.8g102.6g
Valittu annoskoko2500g6543kcal126.3g1023.1g205.4g51.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3272kcal63.2g511.6g102.7g25.7g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604