Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha786g1304kcal149.3g0g78.6g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g5.6g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g7.9g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1123g797kcal18g179.6g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4323kcal341.8g378.8g160.2g4.4g
Valittu annoskoko2500g2161kcal170.9g189.4g80.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1081kcal85.5g94.7g40.1g1.1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673