Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g17g52kcal2.8g1.2g4g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g1204g3310kcal204.6g0g276.9g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.4g11kcal0.5g0.6g0.4g1.3g
Mustapippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.9g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0g
Aromisuola (5g)6.5g3.7kcal0g0.7g0.1g0.1g
Timjami, annos 3g8.6g18kcal0.8g2.3g0.6g3.2g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g26g46kcal1.8g8g0.8g0g
Sipuli (käsittelemätön)564g153kcal7.3g27.1g1.1g9.6g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g664g2390kcal92.9g438.1g19.2g39.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11984kcal622g958.4g606.6g109g
Valittu annoskoko2500g5992kcal311g479.2g303.3g54.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2996kcal155.5g239.6g151.7g27.3g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913