Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)379g125kcal1.5g25.4g1.1g5.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1103g1535kcal122.5g4.4g114.8g0g
Sokeri 410g1666kcal0g409.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g69kcal0g17.1g0g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 448g1538kcal45.7g313.8g5.4g15.7g
Rypsiöljy 124g1098kcal0g0g124.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12122kcal341.2g1554.2g490.8g43g
Valittu annoskoko2500g6061kcal170.6g777.1g245.4g21.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3031kcal85.3g388.6g122.7g10.8g
Arvot/100g100g243kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566